Hoe Haak Ik 2 Delen Aan Elkaar : Magazine Aan de Haak Amigurumi Special 3 | Mariannes Brei ...

Hoe Haak Ik 2 Delen Aan Elkaar : Magazine Aan de Haak Amigurumi Special 3 | Mariannes Brei .... Dec 06, 2020 · de vasten leveren een mooi decoratief randje op. Je werkt alle zijde van het vierkant af. De hoek en de zijde maak je af zoals hier boven beschreven staat. Je begint weer hetzelfde als bij de vorige beschrijving: De vierkantjes waarmee je werkt, noemen we "werkvierkant".

Je begint met het aanhechten in een hoeksteek of hoekruimte met een halve vaste en 3 lossen (= telt als stokje) aan de goede zijde van je vierkantje. See full list on eenmooigebaar.nl Wanneer je klaar bent met breien moet je het meestal nog in elkaar zetten. Nu je eerste vierkantje af is, haak je je tweede vierkantje eraan vast. Ik laat je hier 4 verschillende manieren zien om de zijkanten aan elkaar te zetten.

Hoe maak ik een quilt-kussen: stap 3: de voorkant in ...
Hoe maak ik een quilt-kussen: stap 3: de voorkant in ... from wunderlabel.nl
Het volgende blok vraagt echter om twee naden waarmee hij vast komt te zitten aan de deken. Haak nog twee stokjes in de volgende twee lossen. Dec 06, 2020 · de vasten leveren een mooi decoratief randje op. Je hebt nu 3 stokjes in je werkvierkant in de hoeksteek/hoekruimte gehaakt. Je trekt het lusje van het werkvierkant door de steek heen. Vervolgens maak je een stokje in dezelfde hoekruimte/hoeksteek van je werkvierkant. Jul 12, 2021 · hoe haak je corner 2 corner? Het uiteindelijk resultaat is ongeveer zo:

(veel klittenband maar niet zoveel dat je hem niet meer kan ontkoppelen.

Sla drie lossen over en haak op de overige 3 lossen 3 stokjes. Het lusje van het werkvierkant zit nu door het dekenvierkant. Vervolgens maak je een stokje in dezelfde hoekruimte/hoeksteek van je werkvierkant. Dec 06, 2020 · de vasten leveren een mooi decoratief randje op. See full list on eenmooigebaar.nl Je haalt de naald weer uit het lusje, steekt de naald in het vierde stokje van de hoek van het dekenvierkant, trekt het lusje van het werkvierk. Je begint met het aanhechten in een hoeksteek of hoekruimte met een halve vaste en 3 lossen (= telt als stokje) aan de goede zijde van je vierkantje. Begin nu in (eender welke) hoek en haak/naai ook de lapjes over de volledige breedte aan. Jul 12, 2021 · hoe haak je corner 2 corner? Je start het corner 2 corner werk als volgt: Ik heb gekozen voor klittenband. Dit moeten er vijf worden. Het uiteindelijk resultaat is ongeveer zo:

Vervolgens kom je in een hoek waar al drie vierkantjes vastzitten. Dat doe je op één naad. Ik heb gekozen voor klittenband. Je haalt de naald weer uit het lusje, steekt de naald in het vierde stokje van de hoek van het dekenvierkant, trekt het lusje van het werkvierk. Je het nu weer een groepje.

To-Do lijstje uit Aan de Haak 1-3 - Aan de haak
To-Do lijstje uit Aan de Haak 1-3 - Aan de haak from www.aandehaak.nl
Het derde vierkantje komt daar weer aan, ook met één naad. Wanneer je klaar bent met breien moet je het meestal nog in elkaar zetten. Sla drie lossen over en haak op de overige 3 lossen 3 stokjes. Je begint weer in een hoek, haakt daar 5 stokjes in, haakt een stokje in elke steek langs 1 zijde. Bekijk meer ideeën over breiwerk aan elkaar zetten, breiwerk, breien tutorials. In de tweede hoek haak je 2 stokjes. Dec 06, 2020 · de vasten leveren een mooi decoratief randje op. Haak opnieuw 6 lossen en haak een stokje in de 4de losse vanaf de naald.

Hecht af en werk de draadjes weg.

See full list on eenmooigebaar.nl Alle lapjes zijn nu in verticale banen aan elkaar verbonden. Dec 06, 2020 · de vasten leveren een mooi decoratief randje op. Het uiteindelijk resultaat is ongeveer zo: Het verschil tussen de voorkant en achterkant is niet zo groot, zoals te zien is in het verschil tussen bovenstaande en onderstaande foto. See full list on eenmooigebaar.nl Zo haak je twee zijdes. Je haakt daar het eerste stokje van de hoek vast aan het eerste stokje van het dekenvierkant waar je al aan werkte. Dit derde stokje zit dus in het stokje dat de andere twee vierkanten met elkaar verbindt (zie foto boven). Vervolgens haal je de haaknaald uit het lusje. (veel klittenband maar niet zoveel dat je hem niet meer kan ontkoppelen. Je sluit met een halve vaste of een onzichtbare aanhechting in de derde beginlosse. Een mooie techniek om losse haakwerkjes aan elkaar te haken, bijvoorbeeld met motiefjes of granny squares.

Het lusje van het werkvierkant zit nu door het dekenvierkant. Haak opnieuw 6 lossen en haak een stokje in de 4de losse vanaf de naald. Zo gaat het door tot je één hele rij of kolom gehad hebt. Je begint met het aanhechten in een hoeksteek of hoekruimte met een halve vaste en 3 lossen (= telt als stokje) aan de goede zijde van je vierkantje. Je haakt daar het eerste stokje van de hoek vast aan het eerste stokje van het dekenvierkant waar je al aan werkte.

Gezellig aan de haak: Zigzagdeken
Gezellig aan de haak: Zigzagdeken from 1.bp.blogspot.com
Je begint weer hetzelfde als bij de vorige beschrijving: Zet de zijkanten aan elkaar met een stikstaak. Na het maken van dat eerste stokje, maak je nog 4 stokjes in dezelfde steek of in dezelfde lossenruimte. Je begint weer in een hoek, haakt daar 5 stokjes in, haakt een stokje in elke steek langs 1 zijde. Je hebt nu je eerste blokje van 4 stokjes. Jul 17, 2018 · het idee is om twee delen aan elkaar te zetten zodat de naad zo onzichtbaar en mooi mogelijk is. Je start het corner 2 corner werk als volgt: Leg de twee delen met de goede kanten tegen elkaar en de zijkanten gelijk en maak kleine stiksteekjes.

Het volgende blok vraagt echter om twee naden waarmee hij vast komt te zitten aan de deken.

Haak nog twee stokjes in de volgende twee lossen. Het verschil tussen de voorkant en achterkant is niet zo groot, zoals te zien is in het verschil tussen bovenstaande en onderstaande foto. Hecht af en werk de draadjes weg. In de horizontale lijnen zijn ze nog los: Dit derde stokje zit dus in het stokje dat de andere twee vierkanten met elkaar verbindt (zie foto boven). See full list on eenmooigebaar.nl Vervolgens haal je de haaknaald uit het lusje. Je het nu weer een groepje. Wanneer je klaar bent met breien moet je het meestal nog in elkaar zetten. Je hebt nu 3 stokjes in je werkvierkant in de hoeksteek/hoekruimte gehaakt. Na het maken van dat eerste stokje, maak je nog 4 stokjes in dezelfde steek of in dezelfde lossenruimte. Leg beide delen met de goede kant naar onderen voor je neer met de zijkanten tegen elkaar en naai aan de verkeerde kant van je werk. Je begint weer hetzelfde als bij de vorige beschrijving:

0 Response to "Hoe Haak Ik 2 Delen Aan Elkaar : Magazine Aan de Haak Amigurumi Special 3 | Mariannes Brei ..."

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel